Wie zijn wij?

Infinitas Care werkt met “streetwise” coaches. Deze ervaringsdeskundigen leven zich 1 op 1 in met de cliënt en zijn betrokken en inzetbaar op diverse disciplines binnen de (ambulante) zorg en welzijn. Wij willen de betrouwbaarheid, die wij ambieren, reflecteren op de client zodat deze continu het gevoel van veiligheid en stabiliteit en dus geborgenheid met zich meedraagt. Waar staan wij voor? Infinitas Care is een zorginstelling die exclusieve begeleidende zorg aanbied aan individuen, o.a.:

  • Individuele begeleiding
  • Gezinsbegeleiding
  • Begeleiding bij persoonlijke verzorging
  • Psychosociale hulpverlening
  • Medische begeleiding
  • Gemeentelijke en landelijke begeleiding
  • Administratieve begeleiding
  • Begeleiding rond dagbesteding

Onze aanpak

Het benaderen van de jongeren gebeurt laagdrempelig met als doel deze kwetsbare individuen te laten herrijzen. Hierin spelen de “Streetwise coaches” een grote fundamentele rol. Aan de hand van de inhuis methodiek van Infinitas Care. worden onze cliënten begeleid.


Oneindige zorg! Daar staat Infinitas Care voor

Ben je mens en zoek je hulp? Onze missie & visie Door een groot hart en onze onvoorwaardelijke passie kunnen wij gedreven binnen cultureel kader met een groot doorzettingsvermogen participeren. Door ons empatisch vermogen kunnen wij bevlogen fundamenteel bijdragen aan laagdrempelige exclusieve zorg.

HIER STAAN WIJ VOOR

Een groot deel van onze doelgroep is afkomstig vanuit verschillende hulp- en/of zorginstellingen waar ze trajecten hebben bewandeld zonder verwacht resultaat. Veel van deze organisaties hebben een negatief effect op deze mensen gehad waardoor ze het vertrouwen in deze bureaucratie kwijt zijn. Ook deze personen willen wij weer hoop bieden op een betere begeleiding.

INVESTEREN IN DE MENS

Wij ambiëren dat een ieder zijn plekje vindt in de turbulente maatschappij vandaag de dag. Bij ons draait het om investeren in de mens, van welke leeftijd, afkomst of sociale status ook, zodat deze kan opbloeien en beter in staat is de mogelijkheden die de maatschappij biedt, te herkennen, het hoofd te bieden en ten volle te benutten. Wij willen te allen tijde het beste uit jou naar boven halen.

KRACHT

De kracht ligt bij jou. Zonder jouw inzet kunnen wij niets bereiken. Maar zal je ervoor kiezen dat Infinitas Care jou assisteert, kunnen wij met behulp van onze decennia lange ervaring en het daaruit opgebouwde zorg-netwerk veel voor jou of het gezin mogelijk maken. Wij maken zeker verschil. De focus ligt volledig op jouw doel en wij zoeken oplossingen gericht, maar volledig op de manier die bij jou past.